top of page

Termeni si conditii generale aplicate

pentru donații online pe site-ul https://www.misional.ro/

 

Preambul
 

 Acest regulament se aplica și vizitatorilor/donatorilor care nu l-au citit. Prin accesul, navigarea și, în general, folosirea site-ului https://www.misional.ro/, numit în continuare și „Site” sau „Site-ul”, sunteți de acord cu Termenii și condițiile generale de folosire a acestuia. În plus, prin folosirea metodei de donații online, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos, aplicate exclusiv în cazul donațiilor efectuate online.

 

1. Cum donez
 

Asociația Tineri pentru tineri România acceptă donații online.

Donațiile online se fac prin serviciul de procesare plăți online oferit de Euplatesc.ro 

Utilizatorul poate selecta valoarea în RON pe care dorește să o doneze.

Prețul tranzacției indicat este prețul net care va fi plătit de utilizator, fără nicio taxă suplimentară.

Puteți face o donație online urmând pașii de mai jos: Apăsați pe butonul “DONEAZĂ” și alegeți suma dorită.

Din acest moment sunteți redirecționați către pagina securizata euplatesc.ro unde completați datele personale în tabel și apăsați „Continuă” pentru finalizarea donației. În următorul ecran vă sunt oferite informațiile privind tranzacția prin card, completați datele solicitate și confirmați donația. Apoi, apare mesajul în care sunteți anunțat că tranzacția a fost efectuată cu success și vi se mulțumește pentru donația efectuată.
 

2. Politica de securitate
 

Informațiile personale sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a tranzacției plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL.
 

3. Metode de plată
 

Plata se face cu card de credit/debit prin intermediul platformei securizate Euplatesc.ro

Pentru efectuarea donației prin card de credit/debit este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, în următorul ecran vi se mulțumește pentru donație.

Se  acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, donația dumneavoastră va fi procesată imediat.
 

4. Politica de returnare
 

Revocarea donațiilor se efectuează în temeiul legii, în condițiile art. 1023 Noul Cod Civil și prin solicitarea expresă exprimată prin e-mail la adresa contactmisional@gmail.com
 

5. Confidențialitate
 

Datele solicitate de către  Asociația Tineri pentru tineri România prin Euplatesc.ro vor fi folosite doar în contextul facilitării donațiilor către Asociația Tineri pentru tineri România.

Informațiile obținute de la utilizator nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile online sau în cazul în care se abuzează în orice fel de website.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de Asociația Tineri pentru tineri România sau  Euplatesc.ro numai în scopul declarat anterior. Informațiile din formularul de plată vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donației și pentru comunicări ulterioare. Datele completate de către utilizatori pe site vor fi stocate de către https://www.misional.ro/
 

6. Dispute și conflicte
 

Orice tentativă de acces neautorizat în site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Eventualele litigii, divergente sau pretenții rezultate din sau în legatură cu donațiile efectuate, vor fi soluționate prin negocieri amiabile.

Dacă aceste negocieri nu au succes în termen de 10 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi soluționată de instanțele competente. Termenii și condițiile generale aplicate pentru donații online sunt acceptate în deplină cunoștință de către utilizator, actul de donație implicând acceptarea imediată și totală a termenilor amintiți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri.
 

7. Dispoziții finale
 

a. Modalități de primire a donațiilor: prin intermediul site-ului utilizatorii pot face donații online cu ajutorul serviciului specializat în procesare plăți online Euplatesc.ro; donații direct în conturile afișate în https://www.misional.ro/

b. Toți utilizatorii se obligă să respecte legile în vigoare.

c. Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz. Condițiile de utilizare se referă exclusiv la site-ul https://www.misional.ro/

Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului și a colectării datelor cu caracter personal de către Asociația Tineri pentru tineri România prin intermediul Euplatesc.ro, vă rugăm să nu mai utilizați acest site. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă fără permisiunea anterioară scrisă a Asociației Tineri pentru tineri România. Asociației Tineri pentru tineri România nu este responsabilă pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe https://www.misional.ro/. Asociației Tineri pentru tineri România își rezervă dreptul de a face modificări în materialele și conținutul site-ului, în funcție de schimbările ce au loc cu privire la acțiunile și proiectele desfășurate. Asociației Tineri pentru tineri România își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul și structura site-ului fără preaviz.
 

Asociația Tineri pentru Tineri România 

CUI 14591551

RO48 RNCB 0082 1255 0617 0001 BCR Unirea LEI

str. Șoseaua Pantelimon, nr. 10-12., sector 2, București

bottom of page