top of page

Povestirea lui Dumnezeu

Image by Patrick Fore

Descriere

Perioada prin care trecem ne întinde și ne provoacă în moduri noi și greu de gestionat. Vedem cum unele biserici au reușit să se adapteze din mers la noua realitate, în timp ce altele au avut și au de suferit. Într-un fel sau în altul toți suntem afectați. Situația curentă ne face să ne punem întrebări, să căutăm soluții, și să ne adaptăm în așa fel încât să purtăm de grijă oamenilor pe care ni i-a încredințat Dumnezeu, dar să și ajungem cu mesajul Evangheliei la cei care au nevoie de El dar nu îl cunosc încă.

Perioada aceasta atipică a evidențiat nevoia bisericilor de a funcționa în cadre mai restrânse de genul comunităților misionale/ grupurilor de casă, de a regândi modurile în care ne slujim unii pe alții fiind în misiunea lui Dumnezeu. Prin urmare am hotărât să mutăm în mediul online seminariile pe care intenționam să le oferim în cadrul conferinței Comunități în Misiune din Martie anul acesta.

Webinar Povestirea lui Dumnezeu

Blue Smoke

Povestirea lui Dumnezeu este o unealtă excelentă pentru comunitățile misionale. Ea constă într-o serie de narațiuni cheie ale Bibliei care sunt parcurse de către facilitator și apoi explorate prin întrebări deschise de către întreg grupul. “Povestirea” reprezintă o modalitate interactivă  de a expune oamenii interesați la Evanghelie, așa cum ne este ea descoperită progresiv în Scriptură. Prin caracterul deschis și interactiv, “povestirea” clădește o comunitate în jurul adevărului revelat. 

În cadrul acestui modul, participanții vor experimenta ce înseamnă să treci prin povestire, pentru ca apoi să detaliem pe baza experienței, modul în care aceasta poate fi replicată în propriul context. La final participanții vor primi întreg materialul și vor fi pregătiți să conducă un grup prin “povestirea lui Dumnezeu.” 

Facilitatori

87140299_10156921975699599_1768871912806

ADIEL BUNESCU

Pastor Missio Dei

Pastor al bisericii Missio Dei București. În ultimii 10 ani a fost un promotor al valorii și importanței

comunităților misionale în cadrul bisericii locale.

Screenshot 2020-11-06 at 16.30.48.png

ALEX ILIE

Pastor Petra

Pastor al bisericii Petra din Pitești

și director executiv al Aliantei Romania Fără Orfani.

** Datorită formatului interactiv și a faptului că webinar-ul se va desfășura online, ne vedem nevoiți să limităm numărul de participanți la 30. **

CÂND?

2 - 9 -16 - 23

Februarie 2020

DE LA CE ORĂ?

19:30 - 21:00

CÂT TIMP?

4 săptămâni

UNDE?

Online,

în aplicația Zoom

Webinar-ul se va desfășura începând cu luna Februarie, timp de 4 săptămâni la datele de 2, 9, 16 și 23 Februarie,  între orele 19:30 - 21:00. Unde? Online, în aplicația de Zoom pe un link pe care îl vom trimite celor înscriși mai aproape de începerea modulului. 

Cost*: 50 RON

Fondurile generate vor fi folosite pentru sprijinirea inițiativei Comunități în Misiune, și pentru a ajunge la mai mulți oameni și mai multe biserici cu aceste materiale. 

Informații plată: taxa se achită în maxim 3 zile de la înscriere. 

Formular Înscriere

Mesajul tău a fost trimis!

DETALII PLATĂ

Asociația Tineri pentru Tineri România
CUI 14591551 
Cont: RO48 RNCB 0082 1255 0617 0001
Donație: CiMwebinar

bottom of page